Prenumerera på Teknikens Värld

Begagnad bil-guiden – ny app från Teknikens Värld

Teknikens Värld lanserar nu ännu en app, denna gång med fokus på begagnade bilar. Appen, som finns till både iPhone och Android, är en perfekt hjälpreda för dig som är ute efter en begagnad bil.

Teknikens Värld app Begbilguiden

Teknikens Värld har skapat den kompletta guiden för dig som ska köpa begagnad bil! Perfekt för dig som vill ha de senaste och bästa testerna direkt i fickan – alltid redo för nästa bilaffär. Här får du råd och tips för att göra ett bättre begagnatköp.
I appen kan du söka på bilmärke och modell och hitta just de modeller som du är intresserad av. Begbilguiden är alltså ett måste för dig som vill göra ett säkert och klokt bilköp.

Vi har testat över 220 unika bilmodeller där vi går igenom körupplevelse, brister och styrkor, säkerhet och mycket, mycket mer. Förutom de unika testerna så har vi även lagt in en checklista för begagnatköpen där vi går igenom de vanligaste punkterna och vad man ska tänka på – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat begagnatköp.

Självklart finns appen både för iPhone och Android. Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till nedladdningssidan. Vill du hellre leta fram den själv så sök på ”Begagnade bil guiden” för att hitta appen.

Ladda ner appen redan i dag!

Knapp App StoreKnapp Google Play

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa