Prenumerera på Teknikens Värld

Bilar 3 – första ordentliga titten!

Vi har bjudits på teasers och korta trailers, men nu får vi äntligen se en längre trailer av Bilar 3 som ger oss en inblick i vad vi har att vänta oss.

Disney Pixar har släppt en ny trailer för Bilar 3, uppföljaren till de två filmerna som förmodligen ingen har kunnat undgå. I denna nya trailer får vi äntligen se lite mer av handlingen som, precis som tidigare meddelat, tydligt går tillbaka till rötterna, det vill säga första filmen Bilar, och därmed lägger ”James Bond-konceptet” i Bilar 2 åt sidan.

I trailern får vi även se att filmen får en drös nya karaktärer, bland annat Jackson Storm, en ungtupp med kolfiberkaross och modern teknik som blir Blixten McQueens huvudrival.

Den 16 juni går Bilar 3, eller Cars 3 som den heter på engelska, upp på biograferna i USA. Den svenska premiären är den 1 september.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa