Prenumerera på Teknikens Värld

Bilder läckta på Ibiza Cupra

Seat stryker sitt eget namn på sina prestandabilar då Cupra blir ett eget märke med egen logotyp. Nu har bilder läckt på kommande Ibiza Cupra.

Ibiza Cupra 2019

Förra månaden presenterade Seat att tilläggsnamnet för märkets prestandabilar, Cupra, blir ett eget märke. Med det visades en logotyp upp liksom och man meddelade att Ateca blir först ut i det nya Cupra-utförandet – en bil som ska visas upp under den kommande bilsalongen i Genève.

Nu behöver vi inte vänta så länge för att se vad det hela resulterar i då bilder har läckt ut och publicerats på Instagram-kontot cuprasport.

Cupra logo

Där ses inte Ateca men väl en Ibiza med nya emblem i grill, rattnav och fälgar. Sömmar i stolarna formar även logotypen.

Seat Ibiza i sin senaste skepnad kom våren 2017 och var snubblande nära att vinna vårt test i Teknikens Värld nummer 12/2017.

Ibiza Cupras syskonmodell Volkswagen Polo GTI är rykande färsk och den har vi på Teknikens Värld givetvis kört.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa