Prenumerera på Teknikens Värld

Bilderna från bandagen på Mantorp den 17 september 2017

Söndagen den 17 september var det dags igen! Massor av bilar med förare och vänner var samlade på Mantorp Park för Teknikens Värld Trackday. Här är bilderna från den härliga dagen då Teknikens Värld-läsarna fick smaka på hur det är att rasta bilarna på bana.

Teknikens Värld trackday Mantorp Park 17 september 2017
Martin Öberg

Teknikens Världs bandagar är alltid välbesökta och höstens event utgjorde inget undantag. Vår tillställning var som vanligt fullbokad med många racesugna Teknikens Värld-läsare som den 17 september kom till Mantorp Park med allt från småbilar till fullblodssportbilar.

Och som alltid bjuder vi på bilder från dagen, filmen får du tyvärr vänta ytterligare någon dag på. Hittar du dig själv i bildgalleriet nedan? Eller är en kompis med? Dela gärna artikeln så att han eller hon får se sig själv och sin bil.

Du som missade vår senaste bandag har så klart fler chanser till att köra med din bil på bana, för i vår kör vi igen! Håll utkik på teknikensvarld.se och på vår Facebook-sida så missar du inte viktig information.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa