Prenumerera på Teknikens Värld

Bilsalongen i Genève med Mikael Stjerna som guide

Bilsalongen i Genève årgång 2018 innehåller många nya bilar, inte bara produktionsbilar utan även konceptbilar och bilar från förr. Här får du en inblick i hur årets salong ter sig.

Mikael Stjerna har gjort årets bilsalong i Genève, flera varv faktiskt. På ett av varven låter han oss följa med, så att vi kan njuta av alla bilar som står utställda i de många montrarna. Kanske Stjernas rundtur på salongen ger mersmak och får några av er att bestämma er för att åka ner dit? Från och med i dag är nämligen Genèvesalongen öppen för allmänheten.

I filmen ovan får vi se lite mer av det som inte får lika mycket tid i rampljuset på salongen. Vid sidan om alla stora bilnyheter står skapelser som väcker känslor, i vissa fall känslor hos kräkreflexen. Det är just dessa bilar som har lite större fokus här än på andar ställen.

Vill du läsa allt om alla bilar på årets Genèvesalong ska du absolut bege dig hit.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler