Prenumerera på Teknikens Värld

Borgward Isabella på väg tillbaka? Premiär snart!

Det kan inte ha undgått någon att bilmärket Borgward är på väg att återvända. Hittills har man fokuserat på suvar, men nu antyder en ny teaserbild att den mest klassiska av Borgwardmodeller – Isabella – är på väg tillbaka, med premiär redan i höst!

Borgward-Isabella

Klassiska tyska märket Borgward har ju som bekant återuppstått, och hittills presenterat tre suvmodeller: BX5, BX6 och BX7. Efter att ha inlett sin pånyttfödda karriär i Kina är man är nu också på väg tillbaka till Bremen, sin klassiska hemstad, och nu verkar det också som att en klassisk modell är på väg tillbaka.

Kanske det mest välkända modellnamnet från Borgward, än i dag, är Borgward Isabella. Och det är den modellen, som tillverkades mellan 1954 och 1962, som nu kommer att reinkarneras i en modern tappning – får vi anta.

En teaserbild, se ovan, med tillhörande texten ”She’s back!” har publicerats på sociala medier, och vi antar att det innebär en premiärvisning på bilsalongen i Frankfurt i höst.

Vad säger du? Ser du fram emot Borgward Isabellas återkomst?

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa