Prenumerera på Teknikens Värld

Dodge Challenger Hellcat får 900 hästkrafter

Om det nu är så att någon inte är nöjd med prestandan eller utseendet från smått sinnessjuka Dodge Challenger SRT Hellcat så finns det nu ett alternativ.

Dodge Challenger SRT Hellcat PD900HC

Den tyska trimfirman Prior Design har tagit sig an att göra en trimmad version av Dodge Challenger SRT Hellcat, och resultatet blev ett kit till bilen kallat PD900HC.

Köper du PD900HC kan du glömma att hålla dig diskret under bilfärderna. Kittet ger bilen nya stötfångare bak och fram som ser betydligt mer aggressiva ut, och under stötfångarna finns nya spoilers, som även inkluderar sidokjolar. Utöver det tillför även kittet skärmbreddare både bak och fram. Och skulle detta inte vara nog så kan du dessutom få fyra guldfärgade fälgar som kronan på verket.

Utöver de estetiska tilläggen får bilen även en trimmad motor som tillför nästan 200 hästkrafter till de 717 som redan finns där, totalt 900. Om man tidigare kände att det inte räckte, det vill säga.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa