Prenumerera på Teknikens Värld

Duva retas med bilförare

De flesta av oss har säkert någon gång blivit frustrerade över att en långsam bil legat framför och blockerat vägen så att man inte kan köra förbi. En något mindre andel av oss har nog blivit frustrerade över att bli blockerade av en duva, men det är precis vad denna föraren blir.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Mannen som kör den här bilen kör längs en smal skogsväg, och har uppenbarligen någonstans längs vägen stött på en envis duva som vägrar flytta på sig från vägen. Föraren försöker både med att tuta, skrika och köra närmare att få fågeln att flyga iväg, men duvan vill hellre gå lugnt framåt.

Efter många försök att få fågeln att flytta på sig har den rört sig mer mot sidan av vägen så att föraren kan försöka åka runt. När bilen är bredvid duvan bestämmer sig fågeln för att flyga iväg; som att den bara lekt med föraren hela tiden.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa