Häng med oss på Formel 1 i Barcelona

Nu har du chansen att följa med Teknikens Värld på en oförglömlig resa, nämligen till Barcelona och Spaniens Grand Prix i Formel 1 där vi bland annat hejar fram Marcus Ericsson, besöker depån och träffar Sveriges främsta F1-expert Janne Blomqvist.

F1-resa till Barcelona 2015

Upplev Spaniens Grand Prix i Formel 1 tillsammans med oss och heja fram vår svenska stjärna Marcus Ericsson i sin blågula Sauber C34. Det är en folkfest i ett somrigt Spanien och vi får en weekend som förutom ett F1-lopp i absolut världsklass även bjuder på ett unikt besök i depån, ger oss tillträde bakom kulisserna i Porsche Super Cup, kända profiler och mycket mer.
För att förgylla denna helg åker vi ut torsdag kväll och checkar in på 4-stjärniga Front Maritim, beläget direkt vid stranden i Barcelona. Vi har en privat abonnerad buss till vårt förfogande alla dagar och sittplatser på Grandstand B hela helgen.

Datum 7-11 maj 2015
Resmål Circuit de Barcelona-Catalunya, Barcelona, Spanien.
Detta ingår
  • Reguljärflyg Arlanda-Barcelona t/r med Vueling i ekonomiklass, exklusive flygskatter.
  • 4 övernattningar i delat dubbelrum med separata sängar på fyrstjärniga hotellet Front Maritim. Enkelrum mot tillägg.
  • Transporter, abonnerad buss flygplats-hotell t/r samt hotell-banan t/r fredag, lördag, söndag.
  • Alla frukostar, två luncher och en 3-rättersmiddag på välrenommerad krog, inklusive öl/vin.
  • Biljett till Spaniens Grand Prix, kategori Grandstand B, sittplatsbiljett (fredag, lördag samt söndag).
  • ”Behind the Scenes” besök på F1-banan.
  • Personal från Teknikens Värld samt reseledare.
Pris För prenumeranter 16 350 kronor per person i delat dubbelrum.
För icke-prenumeranter 17 350 kronor per person i delat dubbelrum.
Avresa från annan flygplats, kontakta BK Travel Solutions för pris och bokning.
Program Spaniens F1 Grand Prix är ett av världens äldsta race och hålls sedan 1991 på Circuit de Catalunya i Barcelona. Trots diverse avbrott för bland annat spanska inbördeskriget kunde man 2013 fira sitt hundraårsjubileum. Nu erbjuder Teknikens Värld dig att följa med för att uppleva loppet på plats i Barcelona. Staden är en av Europas absolut populäraste weekend-destinationer med härligt vimmel, fint klimat och god mat och dryck så saken borde vara klar – du kommer väl med?

Torsdag 7 maj: Avresa hemifrån och ankomst till Stockholm/Arlanda på egen hand på morgonen. (Vi erbjuder flyganslutning från alla SAS-trafikerade flygplatser i Sverige mot tillägg.). Vi samlas vid gaten på Stockholm/Arlanda flygplats och här möter resevärd från Teknikens Värld och reseledare från BK Travel Solutions. 17.15 lyfter vi mot Barcelona där vi landar ca 20.40. Där väntar vår privata buss som tar oss till hotellet, 4-stjärniga Front Maritim, vid strandpromenaden i stan. I den kosmopolitiska medelhavsstaden Barcelona, Kataloniens huvudstad, finns rester från romartiden, medeltida kvarter och oändligt med barer och serveringar. Det finns en anledning till att den kallas ”staden som aldrig sover”.

Fredag 8 maj: Efter frukost på hotellet går vår privata busstransfer till Circuit de Catalunya. Där är Formel 1-bilarna i träning samtidigt som vi kommer in bakom kulisserna och besöker depån hos Porsche Super Cup. Vi minglar bland motorprofiler, träffar förare och personal kring stallen och tar en närmare titt på bilarna. Kvällen fri för egna aktiviteter.

Lördag 9 maj: Frukostbuffé på hotellet. Vi spenderar dagen på banan och ser inkörningen inför morgondagens race. Vi har utvalda sittplatser förbokade på läktare B. Under dagen serveras vi en lunch i form av klassisk paella, kall öl och efterrätt från välrenommerad restaurang.

Söndag 10 maj: Frukostbuffé på hotellet och sen drar vi till banan igen, och nu väntar helgen höjdpunkt, Grand Prix de Barcelona. Vi intar återigen våra sittplatser på läktaren och bevittnar denna enorma folkfest. Idag är det återigen bokad lunch för oss så vi slipper de långa köer som ringlar sig på området. Vi serveras en BBQ-lunch och njuter av den lokala specialiteten butifarra.  Efter denna häftiga upplevelse kommer vi på kvällen bjudas på en härlig 3-rätters middag i stan tillsammans med Janne Blomqvist och då kunna sammanfatta och gå igenom vad som hände under loppet.

Måndag 11 maj: Frukost och utcheckning. Därefter går transfern till flygplatsen för hemresa. Vi lyfter klockan 09.30 och beräknas landa 13.10. (Vi erbjuder vidare flyganslutning i Sverige mot tillägg).

Bokning och frågor Kontakta BK Travel Solutions.
Epost: info@bktravelsolutions.se
Telefon: 040-60 60 220
Senaste anmälningsdatum: 10 april 2015… men det är begränsat antal platser.