Prenumerera på Teknikens Värld

Följ med oss på premiären av Volvo V90 Cross Country!

Igår presenterades nya Volvo V90 Cross Country för världen, och den har fått en rad förändringar från föregångaren XC70. Självklart var Teknikens Värld på plats, och i videon och bilderna nedan kan du ta del av premiären tillsammans med Erik Wedberg.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Precis som vi kunde konstatera igår så känns mycket igen från V90. Inte för att det är någon dålig sak, V90 är en fin bil. Men några förändringar finns. Bland annat högre markfrigång, kromdetaljer i grillen och såklart de så välkända plastsjoken kring hjulhusen som gör det lätt att skilja Cross Country från vanliga V90.

Även på insidan är mycket sig likt från vanliga V90. Volvo själva skryter mycket om de nya sömmarna i inredningen som är unika för Cross Country-modellen, såväl träpanelen på passagerarsidan.

I bilderna nedan och filmen ovan  får du en närmare titt på bilen, som med allra största säkerhet kommer att bli en storsäljare här i Sverige.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa