Prenumerera på Teknikens Värld

Här snackar vi kort stubin och idioti

Att ta det lugnt och inte brusa upp bakom ratten är A och O för att det ska fungera i trafiken. Det har inte denna galna BMW X5-förare förstått.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Kvällens film är hämtad från en motorväg utanför sydafrikanska staden Durban. En BMW X5-förare kommer i full karriär i ytterfilen och hinner ifatt en stackars liten Volkswagen Polo som gör sitt bästa för att släppa förbi, trots att föraren av den lilla tysken kör betydligt snabbare än övrig trafik. Men att göra sitt bästa räcker tydligen inte.

Vad som händer får ni se i filmen. Just den här typen av beteende bakom ratten, aggressiv körning, är svenska polisen extra vaksamma på. Det är ett ofog som de, och de flesta bilister, vill ha bort från vägarna.
I detta sydafrikanska fall så hann karman snabbt ifatt BMW-föraren. Karma kommer alltid och nafsar en galning i ändan till slut, det såg vi i en annan film tidigare i dag.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa