Prenumerera på Teknikens Värld

Honda Accord förvandlad till Bugatti Veyron

Honda är tydligen en populär bil att bygga om till Bugatti Veyron.

Honda Accord Bugatti Veyron
Motoroids

Många vill äga ett exemplar av den numera nedlagda supersportbilen Bugatti Veyron, men få har råd. Hondas bilar är betydligt lättare att få tag i och passar fler plånböcker. En Honda är dock inte en Veyron, men den kan bli. Det har vi sett förut och nu ser vi det igen.
Denna gång är det en andlig ledare i Indien, som förutom att vara guru också är väldigt intresserad av ombyggda bilar, som har förvandlat en Honda Accord till just en Bugatti Veyron.

Honda Accord Bugatti Veyron

På bilderna, som kommer från Motoroids, ser vi att det mesta är ”rippat” så gott det går. Tvåtonslack, strålkastare, bakljus och de flesta andra detaljer är omsorgsfullt kopierade. Grillen är dock mer kärleksfull än på originalet.
Insidan, som går i samma färg som utsidan, är strippad vad gäller baksätet. Det är ju en riktig supersportbil det handlar om.

Under huven finner man ingen W16-motorn med fyra turboaggregat men däremot en 3,5-liters V6-maskin med okänt antal hästkrafter.

Honda Accord Bugatti Veyron

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa