Prenumerera på Teknikens Värld

Honda NSX kommer som cabriolet i år?

Hondas supersportbil NSX kommer tappa taket, i form av en cabriolet, under 2018. Det skriver i varje fall tyska Autobild.

Honda NSX

Det är populärt med taklösa supersportbilar, vilket inte gör nyheten om att Honda ska presentera en cabriolet-version av NSX särskilt överraskande. Det är i varje fall vad tyska Autobild skriver, och enligt deras uppgifter ska Honda NSX Roadster (som de kallar den) komma redan under innevarande år.

Vi har dock inte sett några spionfoton på något som skulle kunna vara en taklös NSX, så om uppgifterna stämmer måste Honda ha hållit det hela ytterst hemligt.

Om det kommer en cabriolet, så har den sannolikt samma drivlina som ”vanliga” NSX. Det innebär en V6 på 3,5 liter tillsammans med tre elektriska motorer, som ger ett effektuttag om sammanlagt 421 kW och 573 hästkrafter.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa