Prenumerera på Teknikens Värld

Jaguar XFR-S snart här

Jaguar XFR-S tappar en hel del kamouflage och har nyligen synts till på Nürburgring för lite tester innan den förmodade världspremiären i slutet av september.

jaguar-xfr-s
CarPix

Bilen på bilderna i galleriet är den första som vår bilspion lyckats fånga med produktionsfärdigt kjolpaket.

Bilen skiljer sig från den klenare, 510 hästkrafter starka XFR med en helt ny front med stora luftintag och en lägre frontspoiler. Sidokjolarna är både nya och lägre än på XFR och bak på bilen finner man en ny spoiler, som troligtvis kommer pryda bakluckan i kolfiber när kamouflaget väl faller av. Fälgarna är även de större och inunder dem kan man ana röda bromsok.

XFR-S kommer få ett effektmässigt övertag mot nuvarande toppmodell, vilket troligtvis betyder samma 550 hästkrafter från cabrioleten och coupén XKR-S. Det ger även ett vridmoment som hoppar upp till dryga 680 newtonmeter. Även bromsar och upphängning kommer bli aningen vassare till XFR-S.

Förmodad världspremiär blir redan om en dryg månad, på bilsalongen i Paris.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa