Prenumerera på Teknikens Värld

Lamborghini skrotas av myndigheterna

Är du svag för Lamborghini Murciélago? Då ska du inte titta på detta klipp när just en sådan förvandlas till smulor – av myndigheterna.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I Taiwan tar man i med hårdhandskarna när det gäller illegal import av fordon. Klippet nedan, från Youtube-kanalen J.T.Photography, visar vad myndigheterna gör med en mattsvart och lätt stylad Lamborghini Murciélago LP 640 som letat sig in bakvägen in i landet.

Meningen med sådana här handlingar är att avskräcka folk från att göra liknande handlingar och att döma av folksamlingen och dokumenterandet runt hä(n)delsen har myndigheterna nått fram med sitt budskap.

Nu är inte Taiwan ensamma om handlingar som detta. För exakt två år sedan rapporterade vi om ett liknande bilöde i det som anses vara världens mest liberala land: USA. Bilen den gången var dock mer blygsam i såväl format som i prisbild.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa