Prenumerera på Teknikens Värld

Lynk & Co 01 – en närmare titt

Teknikens Världs testchef Hans Hedberg tar med oss på en tur runt nya bilmärket Lynk & Co och deras första modell – 01.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Lynk & Co – Geelys nya bilmärke och Volvos nya syskonmärke med bas i Göteborg – presenterade i just Göteborg i går första modellen som benämns 01. En suv som ska lira ett steg under Volvo och utmana konkurrenterna med ett helt nytt ägandekoncept som till stora delar är Internet-baserat. Även i Europa (kommer hit 2018).

Lynk & Co 01

Lynk & Co 01

I dag fortsatte världspremiären av Lynk & Co samt 01 men med Göteborg utbytt mot Berlin. Teknikens Världs Hans Hedberg slog som så många andra följe och fick ännu mer information om det nya märket och första modellen.

I filmen tar Hans med oss på en sex minuter lång tur runt Lynk & Co 01. Ännu mer får du reda på i kommande nummer av Teknikens Värld. Kan du inte hejda dig så länge gör du bäst i att ta en titt på de många bilderna i galleriet nedan och läsa (går)dagens artikel om just Lynk & Co 01.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa