Prenumerera på Teknikens Värld

Man fångades när han körde 89 mph i en DeLorean

En man i England fångades av poliskameror när han körde 89 miles per hour i sin DeLorean DMC-12. Han insisterar dock på att han inte försökte resa genom tiden.

DeLorean DMC-12

Ser man en DeLorean DMC-12 tänker nog de allra flesta automatiskt på filmen Tillbaka till Framtiden. Filmen gav bilen ett riktigt statusskifte, från att ha varit en ganska illa omtyckt bil till att få riktig kultstatus. Ägare av bilen idag får nog höra ett och annat skämt om filmen, och rapporter som denna hjälper inte direkt till för att minska skämten.

Nigel Mills, en 55-årig man från Essex i England, fångades av poliskameror när han körde 89 miles per hour, alltså ungefär 143 kilometer i timmen, på motorvägen. Samma hastighet som man i filmen behövde köra för att resa genom tiden.

Han själv menar dock att han inte försökte tidsresa, utan endast att klockan var 11 på en söndag och att motorvägen var tom framför honom.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa