Prenumerera på Teknikens Värld

Mark Webber på Sverigebesök

Det är inte ofta vi har internationella motorstjärnor på besök i Sverige men ibland händer det, som i dag då australienske f d Formel 1-föraren Mark Webber var på blixtvisit på Ring Knutstorp.

Från vänster Anton Marklund, Porsche Sveriges vd Raine Wermelin och Mark Webber.
peo kjellström

Från vänster Anton Marklund, Porsche Sveriges vd Raine Wermelin och Mark Webber.

Den populära Webber var här som gäst åt Porsche Sverige och visiterade STCC på Ring Knutstorp där Porsche Carrera Cup också körde. Webber gick runt och pratade med de svenska förarna och berömde speciellt Felix Rosenqvist som var gästförare i klassen och vann en storslagen seger efter en magnifik uppkörning. Han åkte av i ledning, kom ut som trea, men körde upp sig igen

Mark Webber blev dock kortvarig i Sverige och flög på fredagskvällen till Belgien för att ansluta till sina Porschekompisar i sportvagns-VM, WEC. På bilden syns Mark Webber prata med föraren Anton Marklund och Porsche Sveriges vd Raine Wermelin.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa