Teknikens Världs resor

Teknikens Värld är inte bara tidningar och webb. Teknikens Värld är också ett tillfälle för bil- och motorsportintresserade att träffas. Årligen anordnar Teknikens Värld resor runt om i världen och bandagar på hemmaplan som du är välkommen att hänga med på.

Teknikens Värld motorevent

Teknikens Värld anordnar årligen flera oförglömliga resor för våra motorintresserade läsare. Åker vi inte till Goodwood Revival så åker vi till Bedford Autodrome och kör snabba bilar på bana. Vi anordnar också bandagar hemma i Sverige. Här nedan ser du vilka resor som är aktuella just nu.

 

Teknikens Världs bandag

21 september kör vi igen och du med din bil får hänga med!

Efter succén med tre slutsålda arrangemang under 2013 och våren 2014 – nu kör vi igen! Tillsammans med Michelin gör vi årets smartaste trackday, med nya övningar under förmiddagen. Vi blandar teori och praktik och avslutar med en eftermiddags bankörning där du kör musten ur din egen bil. Välkommen till Mantorp Park söndagen den 21 september!

Läs mer om Teknikens Världs bandag.

Goodwood Revival

Häng med till Goodwood Revival 2014

Förra årets Goodwood Revival var en stor succé, i dubbel bemärkelse. Dels nytt publikrekord, bättre underhållning och fler unika inslag än någonsin tidigare och dels ännu en slutsåld resa med entusiastiska Teknikens Värld Motorevent-resenärer på plats. Kan det bli bättre?

Läs mer om Teknikens Världs resa till Goodwood Revival (slutsåld).