Teknikens Världs resor

Teknikens Värld är inte bara tidningar och webb. Teknikens Värld är också ett tillfälle för bil- och motorsportintresserade att träffas. Årligen anordnar Teknikens Värld resor runt om i världen och bandagar på hemmaplan som du är välkommen att hänga med på.

Teknikens Värld motorevent

Teknikens Värld anordnar årligen flera oförglömliga resor för våra motorintresserade läsare. Åker vi inte till Goodwood Revival så åker vi till Bedford Autodrome och kör snabba bilar på bana. Vi anordnar också bandagar hemma i Sverige. Här nedan ser du vilka resor som är aktuella just nu.

 

NASCAR-finalen 2014 i Miami

Häng med oss till NASCAR-finalen i Miami

NASCAR – större motorspektakel finns inte här i världen. Och därför har vi bestämt oss för att dra dit, närmare bestämt till finalen på Homestead Miami Speedway. Och vi vill att ni ska följa med oss! För Nascar måste man uppleva på plats, det är en fest för alla sinnen och det här blir en final på riktigt – för årets regler så kan mästaren inte koras förrän vid just finalen! Allt är upplagt för ett motormässigt fältslag av världsklass i solskenet och värmen i Florida i mitten av november, när det är gråare en grått här på hemmaplan.

Läs mer om NASCAR-resan.

 

Teknikens Världs bandag

21 september kör vi igen och du med din bil får hänga med!

Efter succén med tre slutsålda arrangemang under 2013 och våren 2014 – nu kör vi igen! Tillsammans med Michelin gör vi årets smartaste trackday, med nya övningar under förmiddagen. Vi blandar teori och praktik och avslutar med en eftermiddags bankörning där du kör musten ur din egen bil. Välkommen till Mantorp Park söndagen den 21 september!

Läs mer om Teknikens Världs bandag.