Prenumerera på Teknikens Värld

Nissan Juke facelift officiell

Trots åtta år på nacken får första generationen Nissan Juke leva vidare. Nu har modellen uppdaterats.

Nissan Juke 2019 facelift

Nissans mindre crossover Juke har börjat hänga i repet (i boxningsringen alltså). Men än är den inte uträknad för nu fräschas den upp för att steppa vidare ytterligare ett tag. På bilsalongen i Genève visar Nissan upp den uppdaterade varianten som har fått lite mörka detaljer, exempelvis mörkare krom i ”V:et” i grillen, mörka reflektorer i strålkastarna samt mörkt glas i ytterbackspeglarnas körriktningsvisare. Dimljus har funnits tidigare men kommer nu som standard redan i Acenta-utförandet (Visia, Acenta, N-Connecta och Tekna heter de fyra utrustningsnivåerna).

Nissan Juke 2019 facelift

Nytillskott i standardutrustningen, oavsett nivå, är luftkonditionering, elektriskt justerbara ytterbackspeglar, elfönsterhissar på både fram och bak, CD-spelare med AUX-ingång, DRL-ljus och mer läder på ratten. Från andra utrustningsgraden, Acenta, ingår även farthållare, USB-ingång och Bluetooth-anslutning samt automatiskt klimatanläggning. Ytterligare ett snäpp upp, N-Connecta, innehåller även backkamera, nyckellös tändning samt elektriskt infällbara backspeglar. I högsta utrustningsgraden Tekna ingår dessutom filbytesvarnare, döda vinkel-varnare och kamera med 360-gradersvy samt läderklädsel och ett nytt kraftfullt ljudsystem från Bose.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa