Kör på Nürburgring med Richard Göransson!

Följ med Teknikens Värld och Richard Göransson till mytomspunna banan Nürburgring där drömmar uppfyllts, stjärnor kraschat och oändliga legender skapats. En helg som ingen motorentusiast får missa!

Resa till Nürburgring 2018

Nürburgrings legendariska och mytomspunna Nordslinga är utan tvekan den bana som vi får flest förfrågningar om att göra en resa till. Så vad väntar vi på? Låt oss presentera årets fetaste upplevelse för er!
Första helgen i oktober åker Teknikens Världs sällskapsresa till Tyskland och Nürburgring. Flyg från Sverige och sedan transfer ordnad när vi kommer ner, allt för att resan ska bli så enkel som möjligt. Vi kommer att titta på riktigt bra VLN-racing på Nordslingan under lördagen, men det ska mer ses som en uppvärmning. För dagen efter är dagen med stort D. Det är nämligen då som ni ska köra på Ringen i hyrda racerbilar. Och bara lugn, allt det där med att hyra bilarna fixar vi.

Richard Göransson

Richard Göransson.

Men det viktigaste och mest inspirerande av allt har vi sparat till sist. Huvudinstruktör och den racingmässigt andlige ledaren under resan är ingen mindre än femfaldige STCC-mästaren Richard Göransson! Vi är grymt glada och stolta över att kunna erbjuda detta, för Richard är inget mindre än en av våra absolut största stoltheter inom svensk motorsport just nu. Han har tävlat mer än de flesta andra på Nordslingan i Nürburgring, vilket gör honom till klippt och skuren för uppdraget – dessutom är han en grymt trevlig prick. Han kommer att ge tipsen och tricksen för hur den där över två mil långa bansträckan ska tacklas på smartaste sätt. Och inte nog med det, du kommer även att få åka med Richard Göransson på ett fullfartsvarv där du sitter i passagerarstolen.

Datum 5-7 oktober 2018
Plats Nürburgring, Tyskland.
Detta ingår
  • Flyg Stockholm-Düsseldorf-Stockholm enligt tidtabellsförslag.
  • Boende i delat dubbelrum på Hotell am Tiergarten (enkelrum mot tillägg).
  • Guide under resan.
  • Samtliga transfers och aktiviteter i programmet.
Pris För prenumeranter 29 990 kronor*.
För icke-prenumeranter 30 990 kronor*.
Enkelrumstilllägg 1 400 kronor.
Övriga måltider, måltidsdrycker och aktiviteter som inte ingår i programmet tillkommer.

* Extra försäkring med självriskreducering finns som tillval.

Schema Fredag 5 oktober
Avresa från Sverige.
Studiebesök hos några av teamen i Nürburg-området och vi tittar på VLN-träningen.
Föredrag med Richard Göransson med fokus på hans fascinerande karriär samt hans erfarenheter från sina många lopp på Nürburgring.
Övernattning i Nürburg.
Lördag 6 oktober
VLN Langstreckenmeisterschaft Nürburgring. Vi tittar på VLN-racing på Nürburgring.
Nürburgring-teori med Richard Göransson, allt du behöver veta inför din körning på söndagen.
Övernattning i Nürburg.
Söndag 7 oktober
Körning på Nürburgring med femfaldige STCC-mästaren Richard Göransson. Sex varv kör du och du får även åka med på ett fullfartsvarv runt banan med Richard Göransson bakom ratten.
Hemresa till Sverige.
Bokning & frågor Boka gör du här. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till bokning@teknikensvarld.se eller ring på 08-736 52 35.

OBS! Begränsat antal platser! Först till kvarn gäller.