Prenumerera på Teknikens Värld

Nya Renault Scenic läcker ut

Helt nya Renault Scenic läcker ut i förtid tack vare att Genève-salongen publicerat en bild av misstag.

Renault Scenic 2017

I går visade Renault upp kombiversionen av nya Mégane, men det är inte den enda nya bilen som inom kort kommer att premiärvisas. Den nya fjärde generationen av Renaults familje-MPV Scenic kommer att premiärvisas under årets bilsalong i Genève. Men tack vare att en bild på nya Scenic av misstag publicerats på Genève-salongens hemsida vet vi redan nu hur den kommer att se ut. Bilden försvann illa kvickt, men innan dess hann flertalet medier få tag i den.

Nya Scenic bygger på samma CMF-plattform som nya Mégane och troligen får Scenic liknande motorutbud som denna, alltså bensin- och dieselmotorer med mellan 90 och 205 hästkrafter.
Utseendemässigt syns släktskapet tydligt med syskonen Kadjar och Captur, och vi tycker oss även kunna skymta likheter med konceptbilen R-Space som visades 2011. Mer om nya Renault Scenic får vi veta inom några veckor.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa