Prenumerera på Teknikens Värld

Nya Seat Leon – tre snabba från provkörningen

Vi har skickat chefredaktör Daniel Frodin till soliga, sydliga Spanien och Malaga. Det är dags för provkörning av nya Seat Leon, en viktig bil för det spanska märket. Hur står det till där nere Daniel?

Nya Seat Leon 2013

Nya Seat Leon 2013

– Jo tack bra, bara sol och strax över 10 grader varmt, alltså betydligt härligare än hemma hos er i Sverige.

Och vad tycker du om nya Leon?
– Jämfört med tidigare Leon så är denna nya generation mycket mer Volkswagen Golf. I går körde jag både Audi A3 och Volkswagen Golf som referens och jag märker inte mycket skillnad mellan bilarna. Leon är billigast av dem tre och verkar helt klart vara det smartaste valet.

Vad kan du berätta mer?
– Det finns en rad motoralternativ och till slut tre olika karosser att välja på men mer om det kan du läsa om i Teknikens Värld nummer 1/2013 som når butikerna 20 december.

Vill du känna dig lite privilegierad och få tidningen och därmed också test, provkörningar och allt annat ett par dagar före alla andra så bör du helt klart prenumerera på Teknikens Värld. Missa inte vårt kanonerbjudande här.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa