Prenumerera på Teknikens Värld

Nytt sjusitsigt suvkoncept från Subaru

Nya konceptet Viziv-7 från Subaru är en sjusitsig stor-suv som får ett tufft yttre.

Subaru Viziv-7

Subaru har presenterat en ny konceptbil på bilsalongen i Los Angeles. En stor, sjusitsig suv med ett yttre som signalerar att bilen är tuff och tålig. Modellen är främst anpassad för den amerikanska marknaden, och kommer att byggas i Subarus fabrik i Indiana.

Subaru har gjort ett försök i segmentet stora, sjusitsiga suvar förut, med modellen Tribeca. Modellen kallades för Noshörningen, och var något av en flopp. Tacka det märkliga utseendet för det. Den nya modellen har ett helt annat, mycket tuffare formspråk.

 

Subaru Viziv-7(2)

 

Varken modellnamn, pris eller tekniska specifikationer är tillgängliga än så länge, men bilen blir drygt fem meter lång, två meter bred och därmed Subarus största bil någonsin. Just en större bil har varit efterfrågat, speciellt från den amerikanska marknaden. Försäljning ska starta i början av 2018.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa