Prenumerera på Teknikens Värld

Racet har börjat!

Första etappen är avklarad och nu är det dags för nästa nivå – isbanan. Ska lag Japan kunna behålla sin ledning från gårdagen?

The race is on

Först en mörk film från etappvinnarna i lag Japan som alltså kom fram först. Deras Honda Accord gjorde ett strålande jobb.

Här har vi lag Italien under nattlig körning i Alfa Romeo 156 på en väg långt norrut i landet. Trots att de inte vann gårdagens etapp är det inget fel på stämningen i bilen.

Ny dag, ny etapp. Lag Japan putsar på sin Honda Accord och märkligt nog också en bredvidstående Saab 9-5. Räcker det för att de ska kunna behålla sin ledning från gårdagen?

Racet är igång!

Racet fortsätter. Här ser vi både ledarlaget och laget som ligger sist göra förarbyte samtidigt. Lag Frankrike och lag Tyskland, vilket lag tror du är etta respektive sist?

Än återstår det några timmar på sjöisen.

Vårt olympiska 24-timmarsbiltest, det första av sitt slag i världen, kan du även följa i sociala medier under hashtaggen #TV24hOS.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa