Prenumerera på Teknikens Värld

Otålig Morgan-förare påkörd i korsning

Det är lätt att falla för frestelsen att visa sig på styva linan inför publiken på bilträffar. Men för den här Morgan-föraren gick det inte som planerat.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Föraren smiter ut framför en annalkande Peugeot i en fyrvägskorsning, men missbedömer uppenbarligen hastigheten den kommer med – och olyckan är ett faktum. Peugeot-föraren kommer i hög hastighet, dessutom i nedförsbacke, och hinner inte bromsa.

I stället kraschar den rakt in i baken på Morgan-roadstern, som trots den våldsamma kraschen ser ut att vara relativt oskadd efter olyckan. Detta trots att den här modellen, en Morgan 4/4, nyss firade 80-årsjubileum och till stora delar är byggd av trä.

Polisen, som uppenbarligen var i närheten när det hela inträffade, var snabbt på plats. Enligt videobeskrivningen blev ingen människa fysiskt skadad i händelsen.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa