Prenumerera på Teknikens Värld

Peugeot 508 – lite mer, lite rörligare

Peugeot har släppt en första reklamfilm för nya 508. Det två och en halv minut långa klippet visar en hel del godbitar från både sedanen och kombin, båda i rörelse.

100914-peugeot 508

100914-peugeot 508

Det var i somras som Peugeot valde att presentera 508 – efterträdaren till både 407 och 607. Som ett komplement till informationen och bilderna då har man nu släppt en reklamfilm som ger oss lite mer kött på benen innan det är dags för den stora premiären om några veckor, nämligen avtäckningen på hemmaplan i Paris.
Förutom att reklamfilmen för första gången låter oss se Peugeot 508 i rullning från en rad olika vinklar får vi även se detaljer som startknappen, den uppfällbara informationsdisplayen och panoramaglastaket.
479 centimeter långa Peuget 508 lanseras i början av nästa år, då med en hel drös av olika bensin- och dieselmotorer. Något senare kommer även en dieselhybridversion, en så kallad Hybrid4.

Sugen på mer information och bilder på Peugeots färsking? Klicka då här.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler