Prenumerera på Teknikens Värld

Range Rover som fyrdörrarssedan – fungerar det?

Snart går kanske skam på torra land, för hur skulle världen se ut om Land Rover bygger något annat än vad de bygger i dag?

Range Rover 4D Sedan front

Allt fler biltillverkare som tidigare var omöjliga att förknippa med suvar, exempelvis Rolls-Royce, Ferrari, Alfa Romeo, Porsche, Lamborghini, Bentley och Maserati, tillverkar eller ska börja tillverka just suvar.

Men hur skulle det se ut om Land Rover går motsatt väg? De har under alla året tillverkat suvar och terrängfordon och är starkt förknippade med dessa biltyper. Tänk om de skulle få för sig att göra en Range Rover i fyrdörrars sedanutförande, så som vi ser på bilderna här.

Illustrationerna är, med Road Rover i åtanke, skapade av Kleber Silva som helt enkelt kombinerat Range Rover Velar med koncernsyskonet Jaguar XE. Är det ett lyckat giftermål eller ska Land Rover hålla sig långt borta från denna idé – vad tycker du?

Range Rover 4D Sedan rear

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa