Prenumerera på Teknikens Värld

Skruvad katt sätter stopp för Toyota

Nyfikna katter ställer ofta till problem för sig själva men denna måste ändå ta priset. Hur lyckades kattungen ens ta sig in i fjädern?

Filmer med katter som har fastnat i diverse saker finns det en uppsjö av på internet, men det denna kattunge har lyckats med är nog ändå det mest spektakulära på länge. Enligt uppgift ska föraren av denna Toyota Land Cruiser ha kört i sju mil innan han stannade för att tanka och då upptäckte att något inte stod rätt till.

Han lär ha blivit rejält förvånad när han lokaliserade problemet som visade sig vara en liten kattunge som på något sätt lyckats krypa in i vänster bakfjäder och fastnat. Att den lilla kattungen över huvud taget var vid liv är minst sagt otroligt med tanke på sträckan föraren kört. Tur för den omtumlade kattungen var dock att föraren vet hur man hanterar verktyg, och med hjälp av några andra kunde kattungen efter tjugo minuter befrias från sitt fängelse.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa