Prenumerera på Teknikens Värld

Svensk kör BTCC

Ska du titta på BTCC i helgen kommer du att få se en svensk förare i en Ford Focus.

Dennis Strandberg Lestrup Racing Team

Det är Lestrup Racing Teams förare Dennis Strandberg som har fått tillåtelse att ersätta Team Parker with Maximum Motorsports förare Josh Cook under helgens tävlingar på Croft.

– Det är självklart en fin chans för Dennis att tävla ytterligare vilket alltid är bra som förare och det gynnar även oss som team, säger Fredrik. Vi vill inte stå i vägen för Dennis och nu när detta dök upp i sista minuten var det ingen tvekan från vår sida. Vi önskar Dennis all lycka till i helgen och ser fram emot att han är tillbaka hos oss igen till STCC på Solvalla, säger teamchef Fredrik Lestrup.

I fjol genomförde Strandberg ett test i BTCC och hans ser nu fram emot helgen.

– Det ska självklart bli kul att få tävla och det är väldigt schysst av Fredrik Lestrup att låta mig ta den här sista-minuten-chansen. Det är alltid bra med extra erfarenhet och jag ser fram emot helgen och att nästa helg vara tillbaka hos Lestrup Racing Team och STCC-racen på Solvalla, säger Dennis Strandberg.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa