Prenumerera på Teknikens Värld

Vi kör Lamborghini Aventador S

Lamborghini Aventador har uppdaterats till 740 hästkrafter och fått ett S. Teknikens Världs fotograf Patrik Lindgren står på båda sidor om kameran och berättar hur Sant’Agata Bologneses vassaste tjur upplevs – inte minst bakom ratten.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!
Teknikens Värld nummer 5/2017

I detta nummer hittar du hela provkörningen.

Patrik Lindgren har begett sig till Spanien, närmare bestämt till racerbanan Ricardo Tormo ett par mil väster om Valencia. Där tittar han närmare på Lamborghini Aventador S, som ju är namnet på uppdaterade Aventador som med bland annat förbättrad aerodynamik, fyrhjulsstyrning och 40 nya hästkrafter – totalt 740 – ska hålla konkurrenterna stången ett tag till.

Här får vi hänga med Patrik på en regnblöt bana som inte inbjuder till några hissnande toppfarter, däremot ger tillfälle att visa upp den rappa italienarens härliga grepp, skarpa respons och ljuvliga motorljud.

Vill du veta mer om hur Lamborghini Aventador S upplevs och få reda på mer om de tekniska detaljerna, missa då inte Patriks fulländade provkörningsrapport i Teknikens Värld nummer 5/2017 som finns ute i butik nu och som går att beställa online.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa