Prenumerera på Teknikens Värld

Volvo V60 Polestar finns nu i Forza Horizon 3

Forza Horizon 3, som vi recenserade för i höstas, har fått ett nytt bilpaket där bland annat Volvo V60 Polestar finns med.

Volvo V60 Polestar Forza Horizon 3

Sedan tidigare finns Koenigsegg och Volvo representerade i Forza Horizon 3 med modellerna Agera, One:1 och Regera samt Amazon, 850 R och S60 Polestar. Spelet, som vi recenserade och imponerades av för några månader sedan, får nu ytterligare svensk förstärkning i och med att Volvo V60 Polestar ingår i det senaste bilpaketet.

Forza Horizon 3, som finns till Xbox One och PC, har alltså inte mindre än sju alternativ för den som vill ratta svenskt. Senaste tillskottet bjuder på Haldex-fyrhjulsdrift, Öhlins-dämpare och Volvos fyrcylindriga Drive-E-turbomotor som i Polestar-utförandet ger 367 hästkrafter och 470 newtonmeter. Med sina 0-100 km/h på 4,7 sekunder och elektroniskt begränsade toppfart på 250 km/h blir modellen en av de snabbare kombibilarna i FH3.

Kommentera

På teknikensvarld.se finns flera alternativ för att kommentera. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Har du inget av dem kan du snabbt och enkelt skapa ett Disqus-konto här nedan.

Läs mer om våra regler

Du kanske också vill läsa