Bandag

Åk på bandag med Teknikens Värld och Michelin

Teknikens Värld anordnar varje år populära bandagar som är öppna för alla. Du kommer dit med din bil och får köra av dig samtidigt som du träffar oss och andra bilförare. Dessutom ingår körövningar och mycket annat.

FULLBOKAT!

Bli kung för en dag på banan – 11 maj 2014

Efter succén med två slutsålda arrangemang under 2013 – nu kör vi igen! Tillsammans med Michelin gör vi årets smartaste trackday, med nya övningar under förmiddagen. Vi blandar teori och praktik och avslutar med en eftermiddags bankörning där du kör musten ur din egen bil. Välkommen till Mantorp Park söndagen den 11 maj!

OBS! Begränsat antal platser. 

DatumSöndag 11 maj 2014
PlatsMantorp Park
Detta ingår
  • Alla aktiviteter under förmiddagen.
  • Bankörning, fyra pass per bil, under eftermiddagen (med reservation för förändringar).
  • Lunch, förmiddags- samt eftermiddagsfika.
PrisFör prenumeranter 795 kronor (+ Ticnets serviceavgift).För icke-prenumeranter 995 kronor (+ Ticnetsserviceavgift).Extraförare/passagerare: 595 kronor (+ Ticnetsserviceavgift), max en per bil.
Tidsschema8.00: Anmälan och gruppindelning. Fika.9.00: Vi välkomnar er med en kort genomgång av dagen.9.30-12.30: Racingteori och säkerhetsgenomgång med chefredaktör, och tillika racerföraren, Daniel Frodin.Däck-workshop med fokus på sport och prestanda. Teknikens Världs och Michelins däckexperter går samman för att sprida ljus i däckdjungeln.Racingproffset Richard Göransson, fyrfaldig STCC-mästare, på plats med en av sina tävlingsbilar i depån. Utmärkt tillfälle att få reda på allt om racing från en som verkligen vet!Medåkning runt Mantorp Park med Teknikens Världs testförare i våra bilar.12.30: Lunch 13.00-17.00: Bankörning! Du får fyra körpass på Mantorp Park!Med reservation för ändringar.
Säkerhetsinformation
  • Hjälm, den står du för själv. Detsamma gäller även eventuell passagerare.
  • Personförsäkring i SMA ingår under körning på banan. Gäller även eventuell extraförare/passagerare.
  • Din normala bilförsäkring gäller inte på bana.
AnmälanPlats bokas på ticnet.se (öppnas i nytt fönster)
FrågorHar du frågor eller funderingar kring bandagen kontaktar oss på:Epost: resor@bt.bonnier.seTelefon: 08-736 56 11

Nedan har du filmbevis på hur roligt det är att vara med på Teknikens Världs bandag. Notera att filmen är från våren 2013 och därmed är datumet för nästa bandagstillfälle i filmen inte korrekt. 11 maj 2014 kör vi nästa gång!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!