Alla Bilar 2002

Alla Bilar 2002 är Teknikens Världs sedvanliga sammanställning av nya modeller för Sverige. Aldrig förr har så många presentationer funnits med i boken som den här gången, så många att vi ökat omfånget till 252 sidor. Det är rekord i Alla Bilar-historien. Det känns särskilt roligt att då ge boken ett lyft med inte bara en utan två bilder på varje ny modell.

Riktigt när denna historia inleddes är inte helt lätt att bestämma. I slutet av 1950-talet gavs de första församlade biltesterna i sammandrag ut under titeln Årets Bilar. Pocketversioner med Jan Ulléns banbrytande bilteckningar kom (tror jag, rätta mig gärna!) i början av 1960-talet och är i dag rena guldläsningen för alla historiskt intresserade. Det gäller också nyare årgångar, efterfrågan på gamla utgåvor av Alla Bilar är stor.

Under åren har vi sett omfånget öka i takt med att biltillverkarna fått inte bara en, två eller fem modeller att erbjuda, utan en hel svärm. Att bena sig igenom Mercedes-programmet eller Volkswagens utbud är ingen lätt sak numera. Syftet med denna bok är förstås att göra det enklare för dig som bilköpare, som allmänt bilintresserad. Syftet är också, som med allt vi ger ut från Teknikens Värld, att erbjuda trevlig läsning.

Priserna i boken är de som gällde vid pressläggningen i november 2001.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer