Alla Bilar 2002

Alla Bilar 2002

Alla Bilar 2002

Alla Bilar 2002 är Teknikens Världs sedvanliga  sammanställning av nya modeller för Sverige. Aldrig förr har så många  presentationer funnits med i boken som den här gången, så många att vi ökat  omfånget till 252 sidor. Det är rekord i Alla Bilar-historien. Det känns  särskilt roligt att då ge boken ett lyft med inte bara en utan två bilder på  varje ny modell.

 Riktigt när denna historia inleddes är inte helt lätt  att bestämma. I slutet av 1950-talet gavs de första församlade biltesterna i  sammandrag ut under titeln Årets Bilar. Pocketversioner med Jan Ulléns  banbrytande bilteckningar kom (tror jag, rätta mig gärna!) i början av  1960-talet och är i dag rena guldläsningen för alla historiskt intresserade. Det  gäller också nyare årgångar, efterfrågan på gamla utgåvor av Alla Bilar är  stor.

 Under åren har vi sett omfånget öka i takt med att biltillverkarna  fått inte bara en, två eller fem modeller att erbjuda, utan en hel svärm. Att  bena sig igenom Mercedes-programmet eller Volkswagens utbud är ingen lätt sak  numera. Syftet med denna bok är förstås att göra det enklare för dig som  bilköpare, som allmänt bilintresserad. Syftet är också, som med allt vi ger ut  från Teknikens Värld, att erbjuda trevlig läsning.

 Priserna i boken är de  som gällde vid pressläggningen i november 2001.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!