Alla Bilar 2021 är här – beställ ditt ex i dag!

För 49:e året i rad finns nu boken du inte kan vara utan. Alla Bilar 2021 är din guide till över 500 bilmodeller.

Nu är den här – Alla Bilar 2021 som så många har gått och väntat på hela hösten. Du kan beställa ditt exemplar redan nu, du gör det via länken nedan. Det är väldigt populärt att ge bort Alla Bilar 2021 i julklapp. Beställer du redan i dag slipper du en del av den stress som de sista dagarna innan julen normalt bjuder på.

I Alla Bilar 2021 får du, precis som i tidigare utgåvor, en uppslagsbok med data och priser för över 500 bilmodeller, du får även en inblick i vilka bilar som är på väg att släppas på den svenska marknaden samt mycket annan information så som respektive bils krocksäkerhet.

Självklart har vi även kvar populära tävlingen Hitta fejkbilen. En av alla bilar i Alla Bilar 2021 är fejk, hittar du den skickar du in ditt svar till oss och är med i utlottningen av en plats till nästa års första upplaga av Teknikens Världs trackday på Mantorp Park som körs torsdagen den 13 maj.

Beställ Alla Bilar 2021 här 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!