Alx Danielsson fortsätter i TTA

Sedan Alx Danielsson lade ner sitt eget racingteam har han haft fullt upp med att tävla för andra i olika klasser. Nu är det klart att han kör även TTA-loppet i Göteborg i helgen för Brovallen Design.

Det var för just Brovallen Design som Alx Danielsson gästspelade på Anderstorp i förra tävlingen och han var direkt med i matchen. Efter lite trassel i starten slutade han sexa i loppet vilket är Brovallen Designs bästa resultat med deras Citroën C5 för året. 

Alx Danielsson ersätter Mark Miller i Göteborg och förhoppningen från både Alx Danielsson och Brovallen Design är att samarbetet ska fortsätta året ut. Övriga Citroënförare i helgens TTA-lopp blir Stefan Söderberg, Victor Hallrup och Jan Brunstedt. 

Fredrik Ekblom leder TTA-serien totalt inför tävlingen i Göteborg vars bana har modifierats för att tillåta fler omkörningar och ännu bättre racing. Det ska på sina ställen gå att kunna åka sex bilar i bredd om förarna törs. Och det varnas för regn…

Det första testet för TTA har alldeles nyss körts i Göteborg och snabbast av alla var - Alx Danielsson!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!