Älskar du bilar? Så mycket så att du kanske känner igen samtliga på bilden här ovan bara på motorljudet? Eller putsar du lacken på din familjebil nästan varje helg?

Vinn Porsche-modell och prenumeration

Just nu söker vi Sveriges mest intresserade person. Den som verkligen brinner för sitt intresse. Vi på Teknikens Värld är övertygade om att den entusiasten finns bland våra läsare. Är det du eller någon du känner? Vi vill hylla den passionerade tidskriftsläsaren!

Tidskrifter hjälper oss att bejaka vår passion, våra intressen. Genom att anmäla dig till tävlingen har du möjlighet att bli Teknikens Världs representant i den stora tävlingen ”Sveriges mest intresserade” som avgörs mellan Sveriges ledande tidskriftsförlag. Blir du utvald att representera Teknikens Värld i finalen så vinner du en årsprenumeration och en exklusiv modell av Porsche 356. Vinner du sedan finalen av ”Sveriges mest intresserade” får du 75 000 kronor att lägga på ditt intresse. Vi på Teknikens Värld hjälper dig då att skräddarsy en upplevelse eller resa som matchar ditt intresse.
Förklara så kreativt som möjligt vad ditt intresse är och hur det yttrar sig.

Anmäl dig via www.sverigesmestintresserade.se/teknikens-varld där du också kan läsa mer om hur du tävlar. Tävlingen pågår mellan den 20 november och 31 december 2014. Fullständiga tävlingsregler och information finns på www.sverigesmestintresserade.se. All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - obegränsad läsning för endast 99 kr/mån

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Tillgång till alla tester i vårt digitala arkiv

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Sänk dina bilkostnader! Bilekonomi och svar på juridiska frågor

Avsluta prenumerationen när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer