100428-bildspel kongo

Avslut med bilder från Kongo

Resans tre månader börjar närma sitt slut, det avslutar vi med ett bildspel från överlämningen i Kongo.

De senaste tre månaderna har minst sagt varit annorlunda mot våra tidigare liv i Sverige. Trots att det i bland kanske inte låtit som det har semester lyst med sin frånvaro. Det har visat sig krävas både tålamod och tid att bila i Afrika. Problemen har avlöst pappersarbetena, men med lite distans på det hela har det gett otroliga erfarenheter.

Resan fick sig en ordentlig sväng när vi fick vända tillbaka till Europa och ta vägen över Asien för att angripa Afrika från Jordanien. Sedan dess har allt löpt på förhållandevis enkelt och överlämningen av bilen till Lemera-sjukhuset satte djupa spår i våra hjärtan. Med detta inlägg väljer vi att tacka för oss och hoppas att resan varit trivsam underhållning. Nu har vi fem dagars vilande innan vi den 4 maj, 09:00, återigen får svensk mark under fötterna när vi landar på Arlanda. Välkomstceremonier uppskattas starkt. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!