Nu har du chansen att sätta rejäl fart på ditt gamla åbäke! Tryck ned Ferraris V12:a på 6,3 liter och 800 hästkrafter under huven.

Det är inte varje dag som man har chans att lägga vantarna på en lätt begagnad LaFerrari-motor. Denna maskin, som alltså sitter i Ferraris värstingbil, har bara gått en kort stund enligt annonsen på eBay. 3,2 mil står det.

Det enda som kanske hindrar dig från att lägga ett bud på maskinen, vars annons ligger uppe i ytterligare knappt 21 dagar, är leveransvillkoren. ”May not ship to Sweden” kan vi läsa i det finstilta. Men sådant går att fixa genom att hyra en postbox i USA. I så fall är det bara att slänga upp de dryga 3,1 miljoner kronor som säljaren vill ha för V12:an från Maranello.

Motorn kommer alltså från en 963-hästarsbilen (elmotorer ger extra hk) Ferrari LaFerrari som i coupéutförande tillverkas i 500 exemplar och i taklöst Aperta-utförande i 210 exemplar. Samtliga bilar är sedan länge sålda. Cirka elva miljoner kronor kostade coupévarianten medan LaFerrari Aperta kostade ännu mer.

begagnad-laferrari-motor-till-salu-for-31-miljoner-kronor-571972


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer