Bilderna från Teknikens Världs bandag på Mantorp Park 20 september 2015

Nu är de här – bilderna från Teknikens Världs och Michelins gemensamma bandag på Mantorp Park som ägde rum söndagen den 20 september. Är du och din bil eller kanske kompisen med sin kärra med på bild? Kolla!

Söndagen för snart två veckor sedan innebar ännu en dag på banan med oss där du som Teknikens Värld-läsare och teknikensvarld.se-besökare fick känna på hur det är att accelerera med din bil längs Strippen, hur Mjölbykurvan tas på bästa sätt och hur knepiga Pariskurvan känns i verkligheten.

Än en gång var Teknikens Världs och Michelins bandag slutsåld och alla närvarande var taggade till tänderna för att suga åt sig av förmiddagens racingteoripass och eftermiddagens gasande runt banan.

Vi har lagt upp ett stort galleri med bilder från förra söndagens event på Mantorp Park. Många sköna bilder på mängder av bilar av olika sort och kaliber och inte minst bilder på taggade förare. Spana in bildgalleriet nedan!

I vår kör vi igen!
Häng inte läpp om du missade årets sista bandag – för i vår kör vi igen! Exakt datum meddelar vi så snart vi kan. Håll utkik i tidningen, på vår webb eller på vår Facebook-sida.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer