Av- eller påställt hela säsongen?

Kontakta oss! Hör av dig till Teknikens Världs experter om du har frågor om däck, begagnat, privatimport, bilköp, verkstäder eller trafikregler – allt som rör din bil!

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Hej! Jag funderar på att köpa en bil till, en cab i detta fallet. Hur funkar det med av- och påställning samt försäkring? Jag förstår det som att jag inte behöver ha bilen påställd hela tiden om den inte brukas och därmed spara en slant.
Vad behöver man tänka på när man gör detta? Hur snabbt kan man ställa på och sen av igen och vad behöver jag tänka på kring försäkringen? Kan jag byta försäkringsbolag när bilen är avställd? Direkt efter en period?
/Jesper

Svar

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!