Smartaste valet av förmånsbil

Det är inte helt enkelt att välja tjänstebil. Alternativen är många i dag.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Hej!
Jag hör av mig till er för jag behöver era kloka råd för val av bil.
Jag har möjligheten att få ta ut en förmånsbil med fritt bränsle och jag har möjligheten att välja bilar till en kostnad av tio basbelopp. Det är inte något stort företag med förmånliga ramavtal, utan det är väl de rabatter som jag kan lyckas prata mig till. Det gynnar inte förmånsvärdet, men rabatten kan ge mig möjligheten att kunna få in en bil under de tio basbelopp som jag har att röra mig med.

Jag har tittat på Audi A4 och A6, Mercedes C och E klass, alla kombi, samt Volvo V60 och V60 Cross Country. Jag har åkt en hel del A4 tidigare, just nu åker jag en C 220D 4 Matic och trivs riktigt bra med den.
När det gäller Audi så har jag väl funderat på en relativt välutrustad A4 diesel eller en lite enklare utrustad A6 diesel. Mercedes så har jag tittat C-klass-hybriden eller en E 220D AMG-utrustad. Volvo V60 tittar jag motoralternativet B4 diesel med några bra paket. Volvo har jag inte haft sedan slutet på 90-talet men jag gillar designen på V60.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!