Renault Espace och Renault Grand Espace

Vilken minibuss ska jag välja på semestern?

Vi behöver en rymligare bil för årets semestertripp. Det står i valet mellan två olika, kan Teknikens Värld hjälpa mig med vilken jag ska välja?

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Det är så här att vi har tänkt bila i Europa i sommar och vår BMW 318d Touring är lite för trång och har en sittplats för lite för att vi ska kunna ta den ner, så vi har bestämt oss för att köpa en semesterbuss! Detta för att det blir mycket billigare att köpa en buss och sälja senare i sommar än att hyra en. Men kruxet är att vi har hamnat i ett läge där vi har två vettiga alternativ att välja på.

Alt. 1: Renault Grand Espace 2,2 dCi Privilege -07 (facelift) som gått ganska precis 18 000 mil, automat, silverfärgad. Bilen är fullutrustad med allt som gick att köpa till när den var ny, förutom drag och DVD i baksätet. Den är i exceptionellt bra skick då det bara är en man som ägt den och därmed aldrig använt de fem bakre stolarna som är av ljust läder, de har bara stått i ett förråd. Den är servad var 1 500:e mil i stället för var 3 000:e sedan den var ny och många slitdelar är nybytta. Men tyvärr är AC-pumpen och kondensorn paj. Detta kan vi dock laga själva för cirka 5 000 kr (i priset ingår påfyllning på verkstad). Fina vinter- och sommardäck på originalfälgar. Pris: 55 000 kronor, ej prutbart.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!