Billig Bugatti Veyron nu tillgänglig för alla!

Har du alltid drömt om att äga världens snabbaste bil Bugatti Veyron? Vi kan här och nu berätta för dig hur du ska göra verklighet av dina drömmar om du är beredd att göra vissa kompromisser.

Bugatti Veyron, (nästan) alla bilfantasters våta dröm. Inte undra på det – 1 001 hästkrafter och 408 km/h i toppfart (senaste generationen Veyron Super Sport har hela 1 200 hk och toppar 431 km/h).
Det är få förunnat att få sjunka ned i sätet på en Veyron, starta bilen och höra W16-motorns muller. Det är ännu färre förunnat att få trycka ned högerfoten mot golvmattan med gaspedalen mellan. Inte undra på, bilen kostar lika mycket som vad lönekuvertet innehåller – under en hel livstid.

Men nu finns en lösning på problemet. En billig Bugatti Veyron från Indien. Där har bilombyggarfirman SF Carz tagit fram en replika av mindre storlek. Man baserar sin Veyron på bilmodellen Maruti Esteem som är en gammal Suzuki Swift i grunden. Till denna mini-Veyron hör en 1,3liters bensinmotor på – håll i er – 85 hästkrafter! Alltså 1 115 hästkrafter lägre effektuttag än i Veyron Super Sport.
Prestandauppgifterna är inte kända, inte heller prislappen. Sistnämnda lär dock inte vara hutlös så vill du ha en Veyron på din uppfart, slå en signal till SF Carz så kan de förmodligen fixa en till dig.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer