BMW M2 Active Tourer – M-Power på framhjulen?

Om nu BMW 2-serie Active Tourer blev utskälld i kommentarsfältet, vad skulle då inte en BMW M2 Active Tourer med M-krafter på framhjulen bli?

För en dryg vecka sedan var det Internet-premiär för BMW:s första framhjulsdrivna MPV med tvärställd motor – 2-serie Active Tourer. Belackarna gick igång på studs och ifrågasatte hela konceptet, ”BMW har sålt sin själ” hette det bland annat*.

Om nu 2-serie Active Tourer fick utstå skäll från olika håll, vad skulle då inte en M2 Active Tourer få? En möjlig BMW M-bil med drivning på framhjulen. Skulle rimma illa med varumärkets befintliga strategi? Eller skulle en sådan bilmodell öppna upp för en helt ny värld av M-fantaster?

Nåja, någon BMW M2 Active Tourer lär vi antagligen aldrig få se, inte mer än i bilden ovan som ungrarna på X-Tomi Design knåpat ihop i Photoshop genom att peta dit attiraljer från senaste generationen M-bilar.

* Visst är det många som blev arga på BMW när de nu presenterade en framhjulsdriven bil, men vi ska inte glömma att det var många som hyllade BMW:s mod och strategi.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer