Nya 7-serie ska snart presenteras i sin helhet och som en liten aptitretare visar BMW upp en del av de tekniska nyheterna man kan ta del av som förare.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Bland nyheterna hos nya BMW 7-serie finns vi ett system som på egen hand parkerar bilen i garaget, eller kör den ut ur detsamma, utan att föraren behöver sitta bakom ratten. Allt styrs med en knapptryckning på nyckeln som är av samma typ som till i8 (se bild nedan). Nyckeln, som är mer av en fjärrkontroll med en skärm, kan visa all möjlig information om bilen och dess status.

En annan av nyheterna som tas upp i filmen ovan är att nya 7-serie blir först i klassen med rörelsebaserade kommandon. Förhoppningsvis höjer det säkerheten då man slipper sträcka sig för att med fingertoppen trycka på en liten en liten prick på skärmen. I stället kan man göra en rörelse med handen i luften, och vips så händer det saker.

Se hela filmen för att ta del av vad BMW bjuder på så här tiden innan de öppnar slussarna för att mata oss med all möjlig information om nya 7-serie.

bmw-visar-upp-lacker-teknik-i-nya-7-serie-181968


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar
– gratis första månaden
Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer