BMW:s utskällda konceptbil Concept X7 iPerformance var tänkt att stå utställd på bilsalongen i Detroit. Den är dock inte på plats då den tydligen skadades vid transporten till Detroit.

Det var på Frankfurtsalongen i höstas som BMW visade upp hur deras kommande lyxsuv kan komma att se ut. Concept X7 iPerformance bjöd inte bara på volym och lyx utan också på former som triggade många människor till bilnäthat.

Ett par månader senare ställde BMW ut den utskällda bilen på bilsalongen i Los Angeles och nu i januari skulle den ha stått utställd på den just nu pågående bilsalongen i Detroit. Men där är den inte.
Enligt en BMW-talesperson som Automotive News varit i kontakt med skadades den stora lyxsuven vid lastbilstransporten till Detroit.
Som ersättare på salongsgolvet har BMW valt en 7-serie.

Vare sig man gillar BMW X7 eller inte så är modellen på väg att bli verklighet. BMW har redan inlett förserieproduktionen i fabriken i Spartanburg och en hel del specifikationer har redan halkat ut på nätet. Säljpremiär blir det sannolikt i slutet av året eller i början av 2019.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - obegränsad läsning för endast 99 kr/mån

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Tillgång till alla tester i vårt digitala arkiv

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Sänk dina bilkostnader! Bilekonomi och svar på juridiska frågor

Avsluta prenumerationen när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer