Kommer du ihåg Chevrolet Orlando Concept för en vecka sedan som du aldrig fick se från alla håll och kanter? Nu har den kompakta crossovern äntligen berikats med en bakdel.

Det är inte lätt att vara ett kompakt crossoverkoncept som Chevrolet Orlando när det vankas roligare prylar i form av Volt en bit längre bort på GM:s hundraårsfirande. Även om det förhoppningsvis drar blickar till sig så är det svårt att konkurrera mot bilen som ska få GM att lyfta igen.
Orlanda Concept visades med bilder och information redan för en vecka sedan, men vi fick aldrig se hur baken ser ut. Illustrationerna då föreställde bilen snett framifrån samt inifrån. Nu har jänkarna släppt den kompletterande bilden på bilens bakdel. Är det några fler än jag som starkt associerar den till gamla Audi A2?
Fortfarande är det tunnsått med information. Den enda nya siffran som dykt upp tillsammans med bilden är bilens hjulbas som mäter 2,76 meter. Sedan tidigare vet vi att Orlando bygger på nyligen presenterade Cruze och att drivkällan består av en nyutvecklad tvåliters turbodiesel på 150 hästkrafter och 320 newtonmeter. Även om det på bilden ser ut att vara trångt i bilen lovar Chevrolet att sju personer ska få plats på en och samma gång.
Debuten äger så klart rum i Paris om drygt två veckor.
Mer information om Orlando Concept via länken nedan.

Läs mer


  Digital prenumeration
  Allt du vill veta om alla bilar
  – gratis första månaden
  Därefter 99 kr/mån – ingen bindningstid

  Flest och mest omfattande tester av nya bilar

  Alla nummer av e-tidningen

  Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

  Avsluta prenumeration online när du vill

  Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

  Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
  Visa kommentarer