Citroën Sverige dementerar medverkan i TTA

Citroën deltar inte officiellt i den nya TTA-serien. Det är det besked Citroën Sverige AB ger med en pressrelease i kväll, onsdag.

Brovallen Design har konstruerat en bil med kaross från Citroën C5 och det kan tyckas att det varit en officiell satsning från Citroën Sverige. Det dementeras nu av företaget. Brovallen Design genom dess ägare Tobias Johansson säger dock att ett tjugotal återförsäljare är med i projektet och att fler av de cirka 50 som finns blivit intresserade ju längre projektet framskridit.

Citroën Sverige AB, eller Citroën Sport, tänker dock inte vidtaga några åtgärder eftersom det står var och en fritt att göra vad de vill med en Citroën de köpt. De vill med pressreleasen bara klargöra att det inte är någon officiell satsning från det franska företaget. Vad enskilda återförsäljare gör är deras ensak då de är fristående företagare. 

– Vi har inget emot vare sig Brovallen Design, TTA eller racing, säger Lena Rönnelius-Eriksson, PR- ansvarig på Citroën, men någon officiell satsning från vår sida är det inte. Om de vinner är det ju roligt ändå.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!