Daniel Haglöf är klar för Elitserien i Racing med PWR Racing/Team Tidö och kommer att köra mästerskapets fjärde Saab 9-3 TTA.

– Vi har arbetat hårt under vintern för att få till det här och jag ser fram emot att ge mig an Sveriges absolut bästa förare i Elitserien i Racing, säger Haglöf.

Bakom satsningen står Poker Wallenberg Jr. som avslöjade stallets satsning under återöppnandet av Saab-museet i Trollhättan.

Haglöf och PWR Racing kommer att tävla under namnet PWR Racing/Team Tidö. De båda teamen samarbetar med huvudteamet Flash Engineering i årets Elitserien i Racing.

– Det är fantastiskt bra att sådana som Daniel Haglöf får en styrning i TTA. Det råder inget tvivel om att Daniel har visat sin kompetens som racingförare och borde räknas in i bland de 15 snabbaste förarna under de tio sista åren, säger Jan ”Flash” Nilsson.

Haglöf har tidigare tävlat i STCC, Volvo S60 Challenge, Porsche Carrera Cup Scandinavia och Mini Challenge Tyskland. De främsta meriterna inkluderar två Volvo S60 Challenge-titlar, silver i Porsche Carrera Cup 2006 och titel i Mini Challenge Tyskland 2009.

Visa kommentarer