Daniel Haglöf är klar för Elitserien i Racing med PWR Racing/Team Tidö och kommer att köra mästerskapets fjärde Saab 9-3 TTA.

– Vi har arbetat hårt under vintern för att få till det här och jag ser fram emot att ge mig an Sveriges absolut bästa förare i Elitserien i Racing, säger Haglöf.

Bakom satsningen står Poker Wallenberg Jr. som avslöjade stallets satsning under återöppnandet av Saab-museet i Trollhättan.

Haglöf och PWR Racing kommer att tävla under namnet PWR Racing/Team Tidö. De båda teamen samarbetar med huvudteamet Flash Engineering i årets Elitserien i Racing.

– Det är fantastiskt bra att sådana som Daniel Haglöf får en styrning i TTA. Det råder inget tvivel om att Daniel har visat sin kompetens som racingförare och borde räknas in i bland de 15 snabbaste förarna under de tio sista åren, säger Jan ”Flash” Nilsson.

Haglöf har tidigare tävlat i STCC, Volvo S60 Challenge, Porsche Carrera Cup Scandinavia och Mini Challenge Tyskland. De främsta meriterna inkluderar två Volvo S60 Challenge-titlar, silver i Porsche Carrera Cup 2006 och titel i Mini Challenge Tyskland 2009.


Digital prenumeration
Allt du vill veta om alla bilar - gratis första månaden
(därefter 99kr/mån)
Ingen bindningstid

Flest och mest omfattande tester av nya bilar

Alla nummer av e-tidningen

Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp

Avsluta prenumeration online när du vill

Jag godkänner prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vänligen godkänn prenumerationsvillkoren
Visa kommentarer